ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΤΙΡΙΩΝ

 
 
 
 
Phase Power
Συστήματα Ασφαλείας Κτιρίων | Καρλόβασι Σάμος

Η Phase Power στοχεύει στην προσφορά προηγμένων συστημάτων ασφαλείας, τελευταίας τεχνολογίας, συνδυάζοντας τη μέγιστη προστασία με την ευκολία χρήσης σε κάθε εφαρμογή.

Η εμπειρία μας στον τομέα των συστημάτων ασφαλείας μας επιτρέπει να παρέχουμε εξατομικευμένες λύσεις σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Παρέχουμε, επιπλέον, εξειδικευμένες υπηρεσίες μελέτης, εγκατάστασης, συντήρησης και υποστήριξης για όλα τα συστήματα ασφαλείας, τις ηλεκτρονικές μας εφαρμογές και τα δίκτυα που αναλαμβάνουμε.

Οι τεχνικοί μας είναι έμπειροι και εξειδικευμένοι, ώστε να εξασφαλίσουν ότι τα προϊόντα και τα συστήματά μας λειτουργούν σωστά και παρέχουν μέγιστη προστασία.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
 
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ
Προηγμένη τεχνολογία που μπορεί να εντοπίσει ανεπιθύμητη δραστηριότητα στον χώρο σας και να σας προειδοποιήσει άμεσα.
 
     
     
 
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ CCTV
Εγκατάσταση και συντήρηση καμερών ασφαλείας υψηλής ανάλυσης, που επιτρέπουν την παρακολούθηση του χώρου σας από απόσταση.
 
     
     
 
ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑ - ΠΥΡΑΝΙΧΝΕΥΣΗ
Συστήματα ειδοποίησης και κατάσβεσης πυρκαγιάς που μπορούν να ανιχνεύσουν την παρουσία καπνού ή θερμότητας και να προειδοποιήσουν άμεσα
 
     
 
     
 
ΔΙΚΤΥΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ
Τεχνική υποστήριξη και εγκατάσταση server και δικτύων, λαμβάνοντας υπόψη τις υφιστάμενες εφαρμογές και τις μελλοντικές απαιτήσεις σε κάθε έργο.
 
     
     
 
ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ - ΘΥΡΟΤΗΛΕΦΩΝΑ
Υπηρεσίες εγκατάστασης, επισκευής και συντήρησης σε θυροτηλέφωνα και θυροτηλεοράσεις οικιακής ή επαγγελματικής χρήσης.
 
     
     
 
ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ
Συστήματα αυτοματισμού και ψηφιακές εφαρμογές με στόχο την έξυπνη διαχείριση ενός συνόλου συστημάτων μέσω διαφόρων συσκευών, από όπου κι αν βρίσκεστε.
 
     
 
 
 
 

 

 


 

Συμπληρώστε στη φόρμα επικοινωνίας τα στοιχέια των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν και θα σας απαντήσουμε με την αντίστοιχη προσφορά.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ